kapper Venray

About menpurity

Welkom bij MENPURITY, dé herenkapper in het bruisende centrum van Venray. Bij ons draait het niet alleen om het knippen van de nieuwste en meest moderne kapsels, maar ook om het creëren van een gezellige sfeer waar jij je thuis voelt. Onze barber technieken zijn geïnspireerd door de stroming vanuit het Verenigd Koninkrijk, waar we altijd voorop lopen in de nieuwste trends. Van taperfades tot skinfades, van gedekte kapsels tot lang haar – wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze skills.

Bij MENPURITY staat jouw wens centraal. Of je nu op zoek bent naar een kapsel op maat dat past bij jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm, of gewoon wat advies nodig hebt, onze ervaren barbers denken graag met je mee. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en streven er altijd naar om een gezellige gemeenschappelijke sfeer te creëren. Onder het genot van een heerlijke barista koffie en goede muziek, praat je met onze barbers en andere klanten. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Kom langs bij MENPURITY en ervaar zelf onze gezellige sfeer en moderne barber technieken. Als herenkapper in Venray staan wij klaar om jou het beste kapsel te geven dat bij jou past.

WHERE IT ALL STARTED

Muziek, mode en creativiteit – deze passies hebben mij altijd geboeid. Al sinds mijn jeugd voel ik me aangetrokken tot het knippen van haar. Als twaalfjarige jongen raakte ik geïnspireerd door verschillende barbershops. Vaak was ik niet tevreden met hoe mijn eigen haar geknipt werd, en dat motiveerde mij om het anders te gaan doen. Tijdens mijn schooltijd koos ik dan ook voor de opleiding tot kapper.

In die tijd waren er nog maar weinig barbershops in de buurt. Mensen begrepen niet altijd waarom ik als jongen voor dit vak wilde kiezen, maar ik bleef vasthouden aan mijn eigen visie.

Na mijn opleiding begon ik te werken bij een barbershop in Nijmegen, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Ik was continu bezig om mijn niveau te verbeteren en te vernieuwen. Na twee jaar met veel plezier te hebben gewerkt, besloot ik mijn eigen zaak te beginnen. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een hechte vriendengroep van klanten die vaak wekelijks langskomen voor een knipbeurt, een lekkere kop koffie en gezelligheid.

Van jongs af aan had ik al een droom: ik wilde ervoor zorgen dat als ik iemand knip, die persoon niet meer naar een andere kapper zou willen gaan. Tot nu toe is dat aardig gelukt.

Mijn zaak is een frisse, futuristische plek waar positieve energie heerst. Hier komen mijn passies voor muziek, mode en creativiteit samen, en dat voel je. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf!

MENPURITY TEAM

YORICK

FOUNDER

BO

BARBER

KEVIN

BARBER

dIEK

MARKETING